jeWelste op jouw

 

jeWelste speelt op

Bedrijfsfeesten, privéfeesten en evenementen

De coverband jeWelste is te boeken voor alle mogelijke gelegenheden.

Op bedrijfsevenementen en feesten is  jeWelste al jaren een graag geziene, betrouwbare gast en hoogtepunt op een meer dan gedenkwaardige feestavond.

En jeWelste maakt ook al jaren een spetterend succes van elke bruiloft, verjaardagsfeest of wat er dan ook maar in besloten kring te vieren valt!

Ook hebben vele festivals, evenementen, (muziek)cafés, strandtenten, (sport)verenigingen en talloze andere gelegenheden jeWelste al weten te vinden en te boeken.

jeWelste vult de show met het allerbeste wat de nationale en internationale popmuziek te bieden heeft. Songs uit lang vervlogen tijden of knallende hits van nu. Kortom, jeWelste is van alle muziekmarkten thuis zonder daarbij de platgetreden paden te bewandelen.

Elke reden voor een feestje is goed genoeg voor een feestje van jeWelste!

"Altijd weer een feest om met jeWelste te werken. Het dak gaat er bij onze evenementen gegarandeerd af als zij op het podium staan!"Jolanda Slee Raad en Daad Evenementen
BedrijfsevenementjeWelste op uw bedrijfsfeest
Kijk hier
voor alle mogelijkheden
PrivéfeestBruiloften, verjaardagen
Kijk hier
voor alle mogelijkheden
EvenementFestival, dorpsfeest, feestdag
Kijk hier
voor de mogelijkheden

Referenties

Bedrijfsfeesten

Bij onder meer deze bedrijven hebben wij op grote corporate events, personeelsfeest, bedrijfsfeest of borrel een feest van jeWelste gebouwd:

Enexis, Johnson&Johnson, Zorg en zekerheid, De Haagse Scholen, Tekno, Mediq, LUMC, Erasmus MC, SZ&W, Coca-Cola, Ferrari Club NL 

Locaties: 

World Forum, HAL60, De onderzeebootloods,   de Fabrique, Rijtuigenloods, Maassilo, A'DAM Toren, Inspyrium, Watergoed, ADO Den Haag stadion, Studio 21

evenementen

Landelijke evenementen, jaarlijkse tradities, sportevenementen, dorpsfeesten, manifestaties en festivals. Noem het en jeWelste heeft er gespeeld:

Leiden Ontzet, 3 Oktoberfeesten, Koningsdag Leiden, Koningsnach Delft, SAIL Amsterdam, WK Hockey, Dam-tot-Damloop, Bergen op Zoom, Strandwalfestival, Nijmeegse 4-daagse feesten, RRRollend Live, UITFestival, Oranjekoorts, HC Klein Zwitserland, Guus Meeuwis, Culinair Zoetermeer, Giesbeach, Brandersfeesten, Kaagweek, ..

bruiloften & privéfeesten

Niet alleen grote podia, maar ook  in knusse feestzaaltjes, strandtenten, kastelen, partyboten en tuinen zijn wij vaak te vinden voor een knalfuif:

Down Under Beach, Sociëteit de Witte, Heinde en Ver, Buitenplaats Amerongen, Kasteel de Witte, De Lievelinge, De Vreemde Vogel, SS Rotterdam, Scheltema, De Prael,  Chateau Marquette, Kasteel te Werve, La France, De Poort, De Tuinen, Tobacco, Het Rijk van de Keizer, Slot Doddendael, e.v.a.

"jeWelste heeft jarenlang als huisband het fundament gevormd van onze festivalprogrammering. Ze denken goed mee in onze wensen, voelen het publiek feilloos aan, hebben een breed repertoire en steken zonder meer met kop en schouders boven veel coverbands uit."
Guy Verbeek (De Burgemeesters / Oranjekoorts - Delft)
5 / 5