Over ons

Van jeWelste krijg je nooit genoeg! Met een niet aflatende energie dendert de band al bijna 20 jaar over ’s lands podia. De vijfmansformatie speelt kriskras door de beste songs van toen en nu. Van ‘Bohemian Rhapsody’ tot ‘Parijs’ en van Bruno Mars tot The Police. De heren van jeWelste schuwen niets, behalve platgetreden paden.

Onze missie

jeWelste heeft een ijzersterke muzikale overredingskracht. De band bluft niet met heftige visuals of CO2-kanonnen, maar overtuigt jong en oud met hun onnavolgbare muzikaliteit, ongeëvenaarde samenzang, aanstekelijke enthousiasme en publieksparticipatie. Ongeacht de grootte of samenstelling van het publiek, jeWelste biedt altijd 100% springgarantie.

Niet voor niets

Niet voor niets werd jeWelste in 2009 door Guus Meeuwis gevraagd om vijf keer het voorprogramma te verzorgen van zijn ‘Groots met een zachte G’-tour in het Philips Stadion en het Abe Lenstra Stadion. Niet voor niets is jeWelste een graag geziene gast op festivals, naast acts als Kane, VanVelzen, Racoon, Di-rect en Bløf. Niet voor niets is jeWelste een traditie tijdens Leidens Ontzet. Niet voor niets speelt jeWelste geregeld buiten de deur (o.a.in Val Thorens en Londen). En niet voor niets heeft de band een grote en trouwe fanbase.

ivar

Jochem

MAik

Guido

IVAN

Klaar voor een feest van jewelste?

jeWelste is Guido (gitaar / zang), Ivan (bas / zang), Ivar  (toetsen), Jochem (drums / zang) en Maik (zang). Het vijftal staat garant voor stomende festivals, klinkende gala’s, uitzinnige bruiloften, verbluffende bedrijfsevents, met schorre kelen, lege fusten, zwierende stropdassen en verloren schoenen. Kortom, een show van jeWelste is precies wat je ervan hoopt: een feest van jeWelste!

Boek ons nu 

Contact

Voor boekingen & informatie

Voor informatie, aanvragen en boekingen: 

Bel of mail ons of gebruik het contactformulier.

Management & Boekingen

Ivar Pijper
E-mail: info@jewelste.nl
Telefoon: +31 6 21 88 64 50