De nieuwe zanger en frontman van jeWelste heet Erik!

Ivar Pijpernieuws

De nieuwe zanger en frontman van jeWelste: Erik!

Met trots presenteren we onze nieuwe zanger en frontman: Erik!

Erik Vorstenbosch maakte de afgelopen jaren vele podia in binnen- en buitenland onveilig als zanger van The Originals en daarvoor als lid van De Coronas. Maar per 1 oktober mag Erik zich officieel ‘van jeWelste’ noemen!

Erik neemt de microfoon bij jeWelste over van Jeroen van den Berg. Jeroen stapt op zijn beurt in Eriks roze pak bij The Originals. Je leest het goed: Jeroen en Erik ruilen van plek als zanger!

Na tien jaar zingen op verzoek vanuit het publiek, kiest Erik voor een plek hoog en droog op het podium van jeWelste. En na acht fantastische jaren bij jeWelste wilde Jeroen weer eens wat anders, zoals oneindig veel verzoekjes zingen. Zo werd het idee van deze te gekke singerswap geboren.

Net als de prachtige dochter van Jeroen trouwens, want afgelopen week werd hij voor het eerst vader. Wij van jeWelste wensen Jeroen alle geluk en succes met zijn nieuwe leven als vader en als de nieuwe zanger van The Originals uiteraard.

We zijn enorm trots op onze nieuwe frontman en kunnen niet wachten om “jeWelste 3.0” aan de wereld te presenteren! Je ziet ons tijdens Leidens Ontzet op 2 oktober bij de Morspoort en op 3 oktober staan we met Erik én Jeroen als vanouds op de Koornbrug. En op 6 oktober is de Haagse vuurdoop van Erik tijdens het 25-jarig jubileum van O’Casey’s. Let’s go!