Love Is All

Ivar Pijpernieuws

Valentijsdag 2019 is voor iedereen! Tenminste, als het aan jeWelste ligt. Speciaal voor iedereen brengt de band daarom ‘Love Is All’ opnieuw uit. Een flinke dosis muzikale liefde voor iedereen die het horen wil. Bekijk hier de video: https://youtu.be/piqUgqnKzPM

We willen hiermee niet alleen heel Nederland de liefde verklaren, maar ook een universele boodschap van liefde en vrolijkheid verspreiden op Valentijnsdag 2019. Een Valentijnsdag van jeWelste dus!

De boodschap van ‘Love Is All’ is er een van vrede, vrolijkheid en naastenliefde. En dat is nooit overbodige luxe, zeker niet tijdens Valentijnsdag. Deze video is onze eerste productie met leadzanger Erik Vorstenbosch die oktober bij jeWelste op het podium staat.

Oorspronkelijk stamt de hit van Roger Glover & Guests uit 1975. Het is geschreven door Roger Glover (Deep Purple) en Eddie Hardin (Spencer Davis Group) als soundtrack bij kinderboek “The Butterfly Ball and the Grasshopper’s Feast” en werd gezongen door rockkoning Ronnie James Dio.

In Nederland en België stond het 12 weken in de Top40, waarvan twee weken op de eerste plaats. Veel mensen kennen het vooral van de geanimeerde videoclip met die vrolijk zingende kikker. In de versie van jeWelste komen alle bandleden voorbij in elke rol. De opnames zijn in eigen beheer gemaakt onder de bezielende leiding van Jurrian van jeWelste.